10 hetes, gyakorlati FOTÓTANFOLYAMOK 

Természetfotó, utazás-, esemény-, portréfotózás és képfeldolgozás

Baráti hangulatú fotótanfolyamainkon 10 hét alatt, elméleti és gyakorlati órákon sajátíthatod el nem csak a fotózás technikai alapjait, hanem egy új látásmódot és a tudatos fotográfiát is. Akár új hobbit keresel, akár karriert váltanál, a fotózás új kapukat nyit meg előtted, és megtanít friss szemmel nézni a világra.  

A tanfolyam részvételi díja: 58.000 Ft.
(A részvételi díj két részletben is fizethető.)

2019 őszén induló tanfolyamaink:

Sopron - szeptember 9-től hétfőnként (Soproni TIT, Sopron, Várkerület 98.)
Győr - szeptember 10-től keddenként (Győr IPOSZ, Győr, Arany János u. 31.)
Veszprém - október 2-től szerdánként (Szaléziánum, Veszprém, Vár u. 31.)
Budapest - október 3-tól csütörtökönként (Pannon Kincstár, Budapest, Váci u. 47.)

Jelentkezési határidő: Győr és Sopron: 2019. szeptember 6., Budapest és Veszprém: szeptember 27.
Jelentkezés az oldal alján.

A tanfolyam tanterv vázlata:

1. A fotográfia alapjai, a fényképezés eszközei — hétköznap, 18:30 - 20:30

2. Kompozíció, tájfényképezés és utazásaink képei — hétköznap, 18:30 - 20:30

3. Természetfényképezés (makró, állatok, növények) — hétköznap, 18:30 - 20:30

4. Városfotózás és éjszakai fényképezés — hétköznap, 18:30 - 20:30

5. Esemény és akciófotózás (riport fényképezés) — hétköznap, 18:30 - 20:30

6. Világítástechnika, a műtermi fényképezés alapjai (portré és tárgy) — hétköznap, 18:30 - 20:30

7. Képszerkesztés, képfeldolgozás, retusálás (Photoshop), fotóetika — hétköznap, 18:30 - 20:30

8. Gyakorlat (Műtermi portré) — hétvége, 14:00 - 17:00 

9. Gyakorlat (Makró és táj) — hétvége, 14:00 - 17:00 

10. Gyakorlat (Városfotózás, helyszínek, épületek, arcok, részletek) — hétvége, 14:00 - 17:00 

+1 Tanfolyamzáró vetítés — hétköznap, 18:30 - 20:30

Összesen: 14 elméleti óra + 9 gyakorlati óra + 2 óra tanfolyamzáró vetítés és beszélgetés

A tanfolyam ideje alatt folyamatos konzultáció, házi feladatok és a tanfolyam után zárt csoportba való felvétel, ahol a konzultáció továbbra is elérhető, illetve a csoporttagság kedvezményt biztosít a további programokra, tanfolyamokra (fotós túrák, fotótábor, workshopok, Photoshop tanfolyamok, stb)

Korábbi tanfolyamok fotói:Tanítványok mondták:

“Nagy lépést tettem a tudatos fotózásban. Amit korábban csak éreztem, hogy jó, kiderült, hogy naná hiszen aranymetszésben van. Komolyan felépített órák, laza stílusban. Iszonyatos impulzus dömping zúdult ránk, az órák után alig bírtam elaludni, mert nem akart megnyugodni az agyam. Laikusokból mindannyian amatőr fotóssá váltunk. Nagyszerű csapat jött össze, hálás vagyok értük és mindenért amit itt kaptam!”
— Angéla


“A legjobban az tetszett a tanfolyam alatt hogy nem csak a "nyers szakmai rizsát" kellett hallgatni,hanem teljesen érthető módon adta át az infót amire szükségünk volt. Egy óra sem volt unalmas,jókedvűen telt mind, a gyakorlati órákon is megvolt minden segitség ami kellett és órákon kívül privátban is jött a segítség :)Csak ajánlani tudom mindenkinek és bízom benne hogy még tudok menni több okításra is a jövőben legalább ilyen jó csapattal. Köszi mindent!”
— István


“Nagyon elégedett vagyok, színvonalas,sok témát érintő tanfolyam volt. Megismertetett egy új látásmóddal és megalapozott egy tudást, amit tovább tudok fejleszteni. Minden fotózás iránt érdeklődönek ajánlom!”
— Csilla


"Kicsit félve kezdtem neki a tanfolyamnak, mert csak kevés előképzettségem volt a fotózással kapcsolatban, és tartottam tőle, hogy olyan témák vagy feladatok lesznek, amik meghaladják képességeimet. Az első két alkalom után már éreztem hogy talán  helyt tudok állni. Attila igazi profi nagyon segítő kész és bármilyen kérdéssel fordultam hozzá mindig segített Én rengeteget tanultam a tanfolyam alatt, igazi kis közösség kovácsolódott össze. 

Ha valaki kérdezné, hogy mit adott a tanfolyam nekem? 

Sokkal bátrabb lettem, Attila elindított egy úton ami kicsit rögös még, de gyönyörű és sok gyakorlással mindig könnyebb lesz"

— Detti

 

"Köszönöm Attilának, hogy ráébresztett arra hogyan tudom a gyerekeimről készített fotóimat külső szemlélő szemével nézni. jó hogy van valaki, aki őszintén megmondja a véleményét  a képekről és segít hogyan javíthatók."

— Éva

 

"Miért jelentkezz a tanfolyamra? -mert az oktató munkája kíváló, az előadások kellően részletesek -mert jó fej az oktató -mert segítőkész -mert nagyon jó csapatban lenni -mert megváltozik a látásmódod -mert egészen másképp fogod a gépet a kezedbe venni -mert kinyílik a világ - -mert magabiztosságot ad és -mert szórakoztat Köszönet érte!"

— Viktória“Köszönöm a sok inspiráló észrevételt, igyekszem magamévá tenni🙂. Látásmódom változását a barátaim dícsérő szavai igazolják. További lelkes tanulókat!”

— Margó“Öröm volt tanulni egy olyan embertől mint te Attila, szeretettel, alázattal es figyelemmel voltal felénk, azt hiszem ez fontosabb minden technikai tudásnál! Amit persze ez mellé kiváló minőségben megkaptunk!”

— Adrián


Jelentkezés

Jelentkezésed a részvételi díj beérkezésével válik véglegessé.

Helyszín *
Név *
Név
A részvételi díjat *
Az adatvédelmi tájékoztatót *